Har du en Ellert, der skal til film-premiere?

Tirsdag den 14. marts i Assens er der premiere på Casper Christensen og Frank Hvams nye film.

Filmen hedder DAN-DREAM og er en folkekomedie om Janteloven, der foregår i Danmark i starten af 80erne. Filmen følger en lille gruppe excentriske pionerer, der sammen sætter sig for at gøre det umulige og skabe verdenshistorie ved at udvikle verdens første elbil.

Filmen får som sagt Danmarkspremiere i Assens, hvor en stor del af filmen er optaget. Det bliver naturligvis med rød løber, kendisser og det hele. I den forbindelse efterlyses Ellerter (og andre el-biler) og deres ejere, der vil være med til at pryde bybilledet som en slags happening i forbindelse med premieren sidst på eftermiddagen.

Desværre er det ikke muligt at komme ind og se filmen netop den aften, men der er naturligvis 2 billetter til en senere forestilling til dem, der møder op med deres bil.

Kontakt Kristine Lyngbo fra Udvikling Assens på telefon 24908720 eller kly@udviklingassens.dk senest den 1. marts, hvis du og din bil vil være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *