Handelsbetingelser

Generelle oplysninger om virksomheden
CityEL
Styring & Regulering v/Lars Roland Andersen
CVR: 34321035
Svendborg Landevej 38
Øksendrup
5871 Frørup
Tlf. 2272 3592

E mail: mail@citycityel.dk

Køb
Alle som er over 18 år, og har et gyldigt betalingskort eller ønsker at betale pr. bankoverførsel. Det er også muligt at handle fysisk.

Alle priser er angivet i danske kroner inkl. moms.

Når du bestiller en vare, bør du gemme dokumentationen fra købet – enten som et print eller ved at lave en elektronisk kopi af skærmbilledet. Husk også at gemme webadressen til forretningen. Danske internetforretninger er forpligtet til at kvittere for købet for eksempel via en e-mail. Hos CityEL modtager du en ordrebekræftelse pr. mail når du har bestilt en eller flere varer. Denne kvittering skal du gemme.

Sikkerhed hos CityEL
På CityEL.dk anvendes SSL-kryptering af de data, der sendes over nettet og dermed er kortbetaling hos os ligeså sikkert som i enhver anden fysisk butik.

Betaling
I shoppen kan der betales med VISA, VISA elektron, MasterCard, eller Mastercard debit. Betalingen trækkes på kortet, når varen afsendes med fragtleverandør. Alle handler med bankoverførsel er forudbetaling, og ordren sendes, når betalingen er modtaget.

Fragt- / administrationsomkostninger

Små pakker sendes med GLS, PostNord eller DAO. Der leveres til pakkeshop eller til dig privat.

Vi sender ikke pr. efterkrav.

Leveringstiden er normalt 2 – 5 dage, der ydes ingen erstatning for forsinkede varer.

CityELkan benyttes af alle, og benytter kun de registrerede oplysninger til ordrebehandling. Kundeoplysninger bliver ikke solgt videre til tredjepart. Du bliver kun kontaktet i forbindelse med en konkret handel foretaget af dig som køber. Vi opbevarer oplysningerne i minimum 5 år, som det er påkrævet i bogføringsloven. Ordreoplysninger skal anføres på dansk.

Leverance kan ske inden for Danmarks grænser, dog kan ordrer sendes udenlands, ved direkte henvendelse enten telefonisk eller pr. mail. I forbindelse med at pakken er beskadiget eller bortkommet holdes du som kunde som udgangspunkt skadesløs. Kontakt i disse tilfælde CityEL hurtigst muligt. Eventuelt oplyst leveringstidspunkt er kun vejledende. Ved alle køb bliver der pålagt fragt i forhold til vægt efter fragtleverandørens prisliste.

Vi sender ikke pr. efterkrav.

Fortrydelsesret
Når du køber varer online har du altid 14-dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du får varen i hænde og herefter yderligere 14 dage til at returnere varen. Fortrydelsesretten er betinget af, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som ved modtagelsen. Er dette ikke muligt på grund af en hændelig skade, bedes du oplyse årsagen hertil.

Den første af fristerne indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Send en mail til mail@cityel.dk og begrund din returnering.

Du kan fortryde købet ved enten, at sende varen retur til CityEL, Svendborg Landevej 38, 5871 Frørup eller nægte at modtage varen.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du som beskrevet ovenfor 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Vedlæg/medbring gerne kopi af faktura og vær opmærksom på rigtig emballering så varen ikke går i stykker ved returforsendelse. Som kunde betaler du selv fragten ved returnering. Ved modtagelse af den returnerede vare, så kontrolleres tilstand og hvis alt er i orden fremsendes udestående beløb snarest muligt på det ved købet anvendte betalingsmiddel. I tilfælde af, at tilbagebetaling ikke er kommet inden for 14 dage, så forrentes beløbet efter reglerne i lov om renter ved forsinket betaling.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Reklamationsret
Ved varer betalt online og leveret til en angivet adresse har du altid 24 måneders reklamationsret fra modtagelsen. Pas derfor godt på fakturaen. Eventuelle reklamationer bedes sendt til CityEL, Svendborg Landevej 38, 5871 Frørup ellers kan vi også kontaktes på e-mail mail@cityel.dk eller på telefon 2272 3592.

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig, såfremt varen ikke er bekadiget i mellemtiden.

CityEL er ikke anvarlig for varens stand, hvis kundens anvendelse af varen har forårsaget skade eller hvis der har været foretaget indgreb i varen som ikke er sket i overensstemmelse med vejledning fra os medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Persondatapolitik
For at du kan indgå en aftale med os via website skal du lade dig registrere med:

  • Navn
  • Adresse
  • Tlf.
  • E-mailadresse

Vi foretager kun registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Kun ledelsen, administrationen og bogholderi har adgang til de registrerede oplysninger.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysningerne (navn, adresse, tlfnr., e-mailadresse) krypteret.

Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret i forbindelse med betaling med dankort. Dette gøres med SSL-kryptering.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos CityEL har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til CityEL via e-mail: mail@cityel.dk Den dataansvarlige er Lars Roland Andersen

E-markedsføring
Der udsendes ingen e-mail-reklame eller lignende fra CityEL medmindre du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.

Annullering af ordre
Ønsker du at annullere din ordre så kontakt op på e-mail mail@cityel og oplys fakturanummer. Du vil herefter modtage en bekræftelse på ordre annulleringen. Hvis varen er afsendt kan vi selvfølgelig ikke nå at stopppe pakken. Der skal du blot nægte modtagelse af varen.

Øvrige forhold
CityELkan ikke gøres ansvarlig for ikke at opfylde sine forpligtelser i forbindelse med udefrakommende faktorer såsom: strejke, lockout, blokade, brand, fejl i levering fra underleverandør etc. CityEL fralægger sig ansvar for indirekte tab, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte mail@cityel.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:


Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportal for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. 

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.
 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Kontact på mail@cityel.dk for sprørgmål om returnering af varer.